18 May, 2012 by Sara Jörn, Nyheder - Nyhedsbrev

Velux Fonden støtter CradlePeople

Nu er det slut med at leve fra hånden i munden! CradlePeople har i denne måned modtaget puljemidler fra Velux Fonden. Hermed er CradlePeoples drift sikret de næste 2 år.

Det er store nyheder for CradlePeople, og for alle andre, der vil udbrede viden om cirkulær økonomi og Cradle to Cradle i Danmark. Fondsmidlerne er et uvurderligt skulderklap – og giver samtidig CradlePeople forudsætningerne for at sætte en mere langsigtet dagsorden.

Ansøgningen om fondsmidlerne er udarbejdet i tæt samarbejde med Miljøpunkt, der også i fremtiden vil være en vigtig sparringpartner og en del af CradlePeoples sekretariat. Miljøpunkt arbejder i øvrigt med projekter indenfor blandt andet klimatilpasning, urbant landbrug og bekæmpning af kemikalier. Miljøpunkt og CradlePeople har fælles kontorer på Vennemindevej 39 i København.

Det skal fejres!
CradlePeople vil selvfølgelig gerne fejre denne dejlige nyhed med alle vores medlemmer. Snarest efter sommerferien vil vi afholde en sprudlende CradleBar med passende fagligt krydderi. Vi vender frygteligt tilbage med hvor og hvornår, så snart vi har haft mulighed for at planlægge det nærmere.