3 November, 2011 by admin, Afholdte events

AFHOLDT: CRADLEPEOPLE AARHUS

CradlePeople handler om mennesker. Det handler også om en designproces vi alle holder af, men uden erfaringsudvekslinger, samtaler og inspiration får vi ikke den C2C-udvikling vi håber på. CradlePeople ser derfor et stort skridt af vejen til C2C-udvikling i at involvere Aarhus, og resten af det vestlige Danmark, i netværksdannelse. Nu samles vi for første gang i Aarhus til at opstarte det jyske CradlePeople netværk. Og du er inviteret.

Mener du, at Cradle to Cradle er en interessant tilgang til vores økonomiske krise og et godt bud på hvordan vi løser miljøproblemerne, så kom til opstartsmøde Torsdag den 10. november kl. 18.00 hos Idériget, Mejlgade 43a, 8000 Aarhus C.

CradlePeople er en interesseorganisation for virksomheder, uddannelsesinstitutioner, myndigheder og bæredygtighedseksperter, som ikke vil nøjes med at reducere miljøproblemerne. Vi vil løse dem gennem vækst!

Med designprocessen Cradle to Cradle kan producenter ændre deres produkter til at være næring fremfor affald når produktet “dør”. Det handler om ressourceeffektivitet og bruge vedvarende muligheder. Men hvem vil sørge for den systemiske forandring og formidle budskabet? Hvordan kan vi ændre vores samfund på værdier og kulturelt til at bidrage til både økonomisk OG miljømæssig vækst?

Gennem dialog og networking kan producenter komme i tale med andre producenter. Virksomheder kan få viden fra eksperter og uddannelsesinstitutioner. Og myndighederne kan påvirke og påvirkes til at fremme Cradle to Cradle. Det er målet med CradlePeople.

Ønsker du at deltage så send venligst en mail til hello@cradlepeople.dk med teksten “Tilmelding til CP opstartsmøde i Aarhus” i emnefeltet.