16 December, 2014 by admin, Nyheder

Bliv agent for MUD jeans

Nu bliver det snart muligt at lease sine jeans – også i Danmark. Og du kan være med til at virkeliggøre det. Den hollandske virksomhed Mud Jeans søger agenter i Danmark.

Det hollandske tøjfirma Mud Jeans laver jeans af genbrugsmaterialer og økologisk GOTS-certificerede materialer. Og så har de introduceret en leasingmodel på deres bukser. Du kan altså leje dine cowboybukser istedet for at eje dem. På den måde tager virksomheden dine bukser tilbage, når du er træt af dem, og ressourcerne kan genanvendes til nye jeans. Dine jeans får nyt liv, når du leverer dem tilbage – og du er altid sikret den nyeste model.

Læs mere om Mud Jeans og deres forretningsmodel her.

Nu vil virksomheden gerne sælge deres produkter i Danmark, og de søger derfor agenter, der vil være med til det. Hvis det har interesse for dig, kan du skrive til mike@mudjeans.no

Mud Jeans er et af de produkter, der bliver vist på CradlePeoples udstilling “Everyday Upcycling”. Udstillingen, der viser upcyclede produkter og Cradle to Cradle design, har været på turné rundt i Danmark og i begyndelsen af det nye år, kan du opleve den på Østerbro i København.